O nas

Naše poslovanje je usmerjeno v  posredovanje pri prodaji, nakupu, oddaji in najemu vseh vrst nepremičnin.

Poslovalnice imamo v samih strogih središčih mest, kot so Kranjska Gora in Jesenice, prav kmalu pa ju bomo odprli tudi v središču mesta Kranj in Ljubljana.

Poštenost, odkritost in spoštovanje zasebnosti naših strank so kvalitete, ki označujejo našo družbo tako v ponudbi z nepremičninami, kakor tudi v drugih dejavnostih.

Strokovno posredujemo pri prodaji, oddaji, nakupu, najemu in menjavi vseh vrst nepremičnin, zato imamo tudi vse potrebno znanje in kvalifikacije, ki smo si jih pridobili z rednim šolanjem. Naši posredniki so pridobili LICENCO za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika pri Ministrstvu za okolje, prostor in energijo.

Za zagotavljanje kvalitetnih pravnih storitev sodelujemo z   mnogimi visoko kvalitetnimi odvetniki in odvetnicami, notarji in sodnimi cenilci, svoje poslovanje pa imamo za primer odgovornosti zavarovano pri Zavarovalnici Triglav. Prav tako ima vsak posrednik zavarovano svojo odšodninsko odgovornost.Za naše stranke raziskujemo trg nepremičnin in poskušamo najti najboljšega ponudnika ali lokacijo po naročilu. Trudimo se, da z poštenim in odkritim razgovorom strankam zagotovimo, da izvedo vse pomembne ekonomske in zakonske spremembe v prometu z nepremičninami.

Ponudbo in povpraševanje nepremičnin imamo predstavljeno in dnevno ažurirano na naši spletni strani www.nepremicnine-smuk.com, preko katere naročnikom tedensko posredujemo željene informacije o novostih na trgu nepremičnin.

Našim strankam vsakoletno pripravimo nekaj zanimivih in brezplačnih akcij, kot so: prodaje nepremičnin brez provizije, brezplačne izdelave tržnih vrednosti nepremičnin ter pravni nasveti. Naš cilj je zadovoljna stranka, ki kljub hitremu življenjskemu tempu in prefinjenemu okusu z našo pomočjo varno kupi oziroma proda nepremičnino. Verjamemo v dobre, varne in predvsem kvalitetne usluge, saj smo prepričani, da je ena večjih investicij v življenju vsakega posameznika nakup nepremičnine.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje.
Nepremičnine SMUK

OSNOVNI PODATKI

Podjetje NSKG, nepremičninska družba d.o.o.
Skajšana Firma NSKG d.o.o.
Naslov Ulica dr. Josipa Tičarja 1, 4280 Kranjska Gora
Matična številka 6513395000
Davčna številka 89364180
Transakcijski račun SI56 0318 6100 2472 747
Fiducirani račun SI56 0318 6100 2474 784
Znesek osnovnega kapitala 7.500,00 EUR
Spletna stran www.nepremicnine-smuk.com
E-pošta info@nepremicnine-smuk.com