Gorenjska, Kranjska Gora

||||||

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj. Optika
 • Ogrevanje
  Olje Drva Kamin CK
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  Bližina narave Zelo sončno

Opis

Stanovanjska hiša – dvojček v atrijem, balkonom in teraso v izmeri 122 m2 in zemljišče  101,50 m2 v centru Kranjske Gore  le nekaj korakov od smučišča - PRODAMO.

Stavba  se nahaja v dvostanovanjskem objektu v strogem centru Kranjske Gore le nekaj korakov stran od smučišča in po podatkih GURS-a obsega 122,00 m2 neto tlorisne površine in zemljišče 203 m2 v solasti ½.

Zelo lepa stanovanjska stavba v centru Kranjske Gore, primerna za turistično oddajanje.

Stavba ima etažnost K(klet) + P (pritličje) + N (nadstropje) + M (mansarda).

- predsobo
- kuhinjski del
- dnevno bivalni del
- spalnico
- otroško sobo 1
- otroško sobo 2
- kopalnico v pritličju
- kopalnico v nadstropju
- sanitarije v mansardi
- balkon
- shrambo in klet
- atrij

Prednosti:
- strogi center Kranjske Gore v bližini smučišča, 
- mirna okolica,
- v neposredni bližini sprehajalnih poteh,
- oddaljenost od smučišča cca 300 m
- urejena stavba
- ločeni merilniki, ki zagotavljajo sorazmerne nizke stroške.

V kuhinji, kopalnici in hodniku je po tleh položena keramika srednjega cenovnega razreda.

Urejen je elektro, vodovodni, telefonski in kabelski priključek.

Ogrevanje stanovanja je urejeno preko skupne kotlovnice z ločenimi merilniki za posamezne enote,  s katerimi so stroški sorazmerno nizki. V stanovanju je vgrajena kaminska peč na trda goriva.

V stavbi je vgrajeno pohištvo po izmeri.  V dnevnem prostoru se ležišče pospravi v sedežno garnituro.

Prostori so  je svetli, saj imajo veliko oken.

 

Stavba ima lastne merilnike porabe  elektrike – tako, da so mesečni stroški v večji meri odvisni od dejanske porabe.
Stavba je bila zgrajena leta 2004. Skupni hodnik  je redno vzdrževan.

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, restavracije, sprehajalne poti,…

Stavba se nahaja v strogem centru Kranjske Gore.

Le nekaj korakov stran od stanovanja teče reka Pišnica, ki v poletni vroči nudi osvežujoč počitek ob njenem toku, otrokom pa nudi igranje v čisti alpski reki, ki nastaja ob taljenju snega.

Nepremičnina je vpisano v zemljiško knjigo – vpisana je solastnina in vseljiva po plačilu celotne kupnine.

Priporočamo ogled!
NAMIG POSREDNIKA: Zelo lepa stanovanjska stavba v centru Kranjske Gore, primerna za turistično oddajanje.

Ima naslednje priključke:

• vodovod,
• kanalizacija,
• elektrika,
• telekomunikacija,
• internet,

 

KRANJSKA GORA 360

https://www.kranjska-gora.si/sl

Smučarsko in svetovljansko središče.

 

Dva dogodka sta prispevala k razvoju Kranjske Gore iz pastirskega naselja v 14. stoletju v današnjo svetovljansko alpsko vas.

Na ime Kranjska Gora naletimo že pri Valvazorju. Kakor pripovedujejo ljudje in avtor knjige Borovška vas g. Vid Černe (1992), »se je imenovala Kranjska Gora prej Borovška ves ali Marija na Belem produ. Vaščani zovejo sami sebe Borovce, ne pa Kranjskogorce, kakor bi bilo pričakovati. To dejstvo potrjuje misel, da je Borovška ves v resnici starejše ime za Kranjsko Goro. Podstava temu imenu je star bor, ki je stal, kakor pripovedujejo, na mestu, kjer stoji danes cerkev. Ime Marija na Belem produ pa izhaja iz kakovosti zemlje, na kateri Kranjska Gora leži«.

 

Prvi prelom je začrtala izgradnja ceste čez Vršič in posledična strateška pomembnost Kranjske Gore. Drug prelom pa se je zgodil z izgradnjo železniške proge in kasnejšo postavitvijo planiške velikanke. Rekordni poleti v Planici so razcveteli turizem. Na pobočjih Vitranca so zrasle prve žičnice. Nato poletno sankališče, plezalna stena, sijajni hoteli, prisrčni apartmaji, zanimivi muzeji, etnografske prireditve, nore zabave …

 

V Kranjski Gori se kar naprej nekaj dogaja. Tu se avantura odkrivanja Zgornjesavske doline začne, pa nikoli ne konča!

Ne bojte se. Zgodba se ponavlja: Prvič pridete k nam pozimi, potem pa se vrnete poleti. Pod ravno prav toplim soncem je Zgornjesavska dolina eno samo prizorišče norih poletnih aktivnosti za vas in vaše družine!

 

Poti je dovolj za vse, od najlažjih in rekreativnih pohodov do resnih planinskih tur, ki zahtevajo izkušnje, primerno opremo in gorskega vodnika. Druga najpogostejša poletna aktivnost je kolesarjenje. Odločite se lahko za lenobno vrtenje pedal ali pa za zahtevnejše izlete v osrčje alpskih dolin.

Čaka vas zabava za celo družino!

 

Vam manjka inspiracije za presežne poletne aktivnosti? Ne bojte se. Zgodba se ponavlja: Prvič pridete k nam pozimi, potem pa se vrnete poleti. Pod ravno prav toplim soncem je Zgornjesavska dolina eno samo prizorišče norih poletnih aktivnosti za vas in vaše družine!

 

Bogata gostinska ponudba, bazeni, otroške igralnice, jezero Jasna, poletno sankanje in tobogan, pravljične dežele, družinska kolesarska proga in turistične pohodniške poti, je uvrstilo Kranjsko Goro v sam vrh ponudbe namenjene družinam.

 

 

 

Pravljična gorska oaza Kranjska Gora leži v naročju tromeje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, ki je v neposrednem stiku z alpsko naravo, ki se preoblači, kot se spreminjajo letni časi. Svež in čist alpski zrak je navdihnil gostoljubnost prebivalcev tega majhnega in domačega kraja. Če hočete aktivna doživetja združiti z dobrim počutjem, zabavo in pravljičnim vonjem potem je Kranjska Gora pravi kraj za vas. Klicu čarobne narave se preprosto ne da upreti.

 

 

Kontakt

Poslovna enota KRANJSKA GORA

Ulica dr. Josipa Tičarja 1, 4280 Kranjska Gora