Gorenjska, Kranjska Gora

||||||

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Vrt Terasa Klet Parkirišče Obnovljeno
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Telefon Kabelski priklj. Optika
 • Ogrevanje
  Olje
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno

Opis

KRANJSKA GORA  Stanovanjska hiša z 5. apartmaji za turistično oddajo in 467 m2 zemljišča.

Nepremičnina obsega štiri etaže (K+P+1+M). Po podatkih iz GURS-a obsega 384,50 m2 neto tlorisne površine. Hiša je bila v letih 1997-2015 obnavljana.

Klet obsega: večnamenski prostor z jedilnico, samostojni apartma, kurilnico, garažo, sanitarije, klubsko sobo, shrambo.

Pritličje obsega: Samostojno stanovanje, predsobo, wc  z kopalnico, dnevno sobo z izhodom na balkon, kuhinjo z pečico in jedilnico.
V dnevni sobi je vgrajeno lepo stilno pohištvo z usnjeno sedežno garnituro.

Nadstropje: V nadstropju se nahajata dva apartmaja z lastno kopalnico za oddajo. Apartmaja imata vsak po eno spalnico, predprostor in kopalnico ter skupen izhod na balkon.

Mansarda: Mansarda je še neizdelana z stojno višino 2,20 m. Do mansarde so izgotovljene cevi za ogrevanje, voda in odtoki. V mansardi je možno izdelati samostojno ločeno svetlo in prostorno stanovanjsko enoto.

Vse štiri etaže povezuje notranje stopnišče.

Iz zunanje strani  je ločen vhod v klet in pritličje. Hiša je klasične opečne gradnje, obložena z toplotno izolacijo 10 cm, streha je dvokapnica. Kritina na strehi je betonski strešnik. Stavno pohištvo je leseno rustikalno. Po tleh je položen itison v kopalnicah keramika srednjega cenovnega razreda.

Priključki za vodo, elektriko in telefon so urejeni.

Ogrevanje je radiatorsko preko peči na olje po celi hiši. Dvorišče pred hišo je tlakovano z asfaltom, pripadajoče zemljišče v izmeri 467 m2 predstavlja travnate površine in parkirišče.

 

Nepremičnina se nahaja ne lepi in mirni lokaciji in sončni lokaciji nekaj korakov od kolesarske poti.

Nepremičnina je vpisana v ZK brez bremen, prevzem je možen po plačilu kupnine.

Ima naslednje priključke:

< >

 

KRANJSKA GORA Pravljična gorska oaza Kranjska Gora leži v naročju tromeje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo, ki je v neposrednem stiku z alpsko naravo, ki se preoblači, kot se spreminjajo letni časi. Svež in čist alpski zrak je navdihnil gostoljubnost prebivalcev tega majhnega in domačega kraja. Če hočete aktivna doživetja združiti z dobrim počutjem, zabavo in pravljičnim vonjem potem je Kranjska Gora pravi kraj za vas. Klicu čarobne narave se preprosto ne da upreti.

 

POGOJ NAKUPA:

Prodajalec ima z posrednikom sklenjeno pogodbo o posredovanju v prometu z nepremičninami za plačilo 2% provizije + DDV.

Pogoj prodajalca za kupca pri nakupu nepremičnine je plačilo posredniku za opravljene storitve posredovanja v višini 2% + DDV. Kupec ob nakupu posredniku plača 2% provizije + DDV.

Kontakt

PE: Kranjska Gora

Ulica dr. Josipa Tičarja 1, 4280 Kranjska Gora